Προφίλ

Η Τέσσερα Πι Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 2008 στις εκδόσεις βιβλίων, περιοδικών, συλλογών, οπτικοακουστικών και ψηφιακών μέσων, με στόχο τις αγορές των καταναλωτών, των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης.

Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας στηρίζεται στην καινοτομία και την δημιουργικότητα που υποστηρίζει το ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό και η τεχνογνωσία της στην παραγωγή και διάθεση μαζικών εκδοτικών και συλλεκτικών προϊόντων, παράλληλα με την ανάπτυξη σημαντικών διεθνών συνεργασιών. Από το 2009 η Τέσσερα Πι είναι αποκλειστικός συνεργάτης της National Geographic Society Ελλάδα και Κύπρο για τα περιοδικά, τα βιβλία, τις συλλογές και τα βίντεο. Από το 2010 αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη της RBA Ισπανίας, ενώ έχει σταδιακά δημιουργήσει κοινές δραστηριότητες με την EMI, την Sony Music, την Sony Pictures, την Disney και την  Marvel. Παράλληλα, η εταιρεία συνεργάζεται με πολλές άλλες ελληνικές εκδοτικές εταιρείες στην Ελλάδα στην παραγωγή και κοινή διάθεση προϊόντων μέσω εντύπων.

Στις αρχές του 2010 ιδρύθηκε η Τέσσερα Πι Κύπρου που διαθέτει στην κυπριακή αγορά τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ στα τέλη του 2011 ιδρύθηκε η Τέσσερα Πι Αυστραλίας με στόχο την ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας.

Ο κύκλος εργασιών κατά το 2011 ήταν περί τα 19 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 17,5 εκατομμύρια στην Ελλάδα και 1,5 στην Κύπρο. 80% των πωλήσεων προέρχεται από συλλογές, το 10% από περιοδικά και το 10% από υπηρεσίες προς τρίτες επιχειρήσεις.

Η Τέσσερα Πι σήμερα εκδίδει τρία μηνιαία περιοδικά, τα National Geographic, RAM και HiTECH, ενώ διαθέτει ένα κατάλογο με 30 και πλέον συλλογές που αποτελούνται από περισσότερους από 1.000 τόμους. Αναλυτικός κατάλογος των προϊόντων της εταιρείας υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.shoppingclub.gr ενώ ειδικοί δικτυακοί τόποι παρουσιάζουν κάθε μια από τις συλλογές.

 
 
 
 

Βιβλιοθήκη Αρχαίας Ελλάδας


Τα αιώνια έργα της ανθρωπότητας σε κορυφαίες συλλεκτικές εκδόσεις.

 
 
shop online >>   more >>  

 

Νομίσματα της Αρχαίας Ελλάδας


20 Απαράμιλλα έργα τέχνης και ιστορικά μνημεία.

 
 
shop online >>   more >>  

 

Βιβλιοθήκη Μαθηματικών


Τα υπέροχα θέματα των Μαθηματικών σε μια σειρά βιβλίων για όλους.

 
 
shop online >>   more >>  
 

Το Ανθρώπινο Σώμα


Σειρά Μοντέλων & Βιβλίων.

 
 
shop online >>   more >>  

 

Kidepedia


Βάλτε στη ζωή των παιδιών σας την αγάπη για τη μουσική και τους υπολογιστές.

 
 
shop online >>   more >>  

 

Σχέδιο & Ζωγραφική


Πρακτικά μαθήματα σε τεύχη & DVD.

 
 
shop online >>   more >>  
 
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
       
       
  RAM NATIONAL GEOGRAPHIC Ορυκτά του πλανήτη μας ΣΚΑΚΙ  
  HITECH Masters of JAZZ chefkids ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  
  SPIDER-MAN ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ MASTER POKER kidepedia  
  ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ DISNEY Digipedia ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ  
     
  4π Ειδικές Εκδόσεις® 2010 All Rights Reserved.